Ugnspannkaka
En traditionell ugnspannkaka kan också göras helt utan mjölk! Aito Oat Drink Barista ger pannkakan en fyllig och god smak. Den mjölkfria pannkakan kröns med lättvispad, fluffig och mjölkfri Aito Oat for Whipping.
Ingredienser
- 8 dl Aito Oat Drink Barista eller Aito Oat Drink
- 3 ägg
- 4 dl vetemjöl
- 2 tsk vaniljsocker
- 2 tsk malen kardemumma
- 1 tsk salt
- 0,5 dl flytande/smält margarin eller olja
- Bär eller frukt och Aito Oat for Whipping
GÖR SÅ HÄR
Förvärm ugnen till 225 grader. Vispa ihop Aito Oat Drink Barista och ägg. Blanda ihop de torra ingredienserna i en annan skål. Rör ihop blandningen av ägg och Aito Oat Drink Barista med de torra ingredienserna och tillsätt till sist margarin eller olja. Låt smeten stå i kylskåpet i ca 20 minuter.
Häll ut smeten på en ugnsplåt som är täckt med bakplåtspapper eller är väl smord. Grädda pannkakan i 225 grader i 30 minuter.
Vispa Aito Oat for Whipping och servera pannkakan med Oat for Whipping och bär.
