Låt naturen bjuda dig på mat

Fazer Aito ger dig naturens bästa mat i alla tänkbara vardagliga situationer. I Fazer Aitos produktfamilj hittar du flera matlagningskompisar du kan använda istället för mjölkprodukter. Är vi fler som väljer växtbaserat någon gång ibland tror vi att det gör stor inverkan på framtiden. Vi vill att kommande generationer ska kunna njuta av naturen på samma sätt som vi kan idag.

Fazer Aitos läckra dessertsåser nu i butik

Fazer Aitos goda nyheter havrekolasås och havrechokladsås har många användningsområden. Använd precis som de är till pajer eller glass. Eller varför inte vispa upp fluffigt och använd som fyllning till tårtor eller toppa kaffet eller den varma chokladen?

Vi på Fazer Aito använder nordiskt havre i våra produkter. Förutom att de är utsökt goda är de dessutom glutenfria, mjölkfria, sojafria, palmoljefria och veganska.

Prova våra nyheter i dessa härliga bakverk

Inspireras av våra härliga recept på desserter och bakverk. Du bakar dem med våra nyheter havrekolasås och havrechokladsås snabbare än du kan säga ”Gott utan mjölk”!

Banoffee pie i glas

Chocolate chip -pannkakor

Kladdkaka

Choklad-karamell parfait

Prova havre till din vardagsrätt

Fazer Aito erbjuder två goda såsbaser, en med smak av ost och en med pepparsmak. Du kan använda dem som pastasås eller varför inte i gratänger? Vi har även en neutral variant för dig som gillar att krydda upp din sås själv. Låt våra recept inspirera dig att byta ut din vanliga sås mot en växtbaserad.

Fazer Aito Oat Cuisine

Fazer Aito Oat Cuisine Peppar

Fazer Aito Oat Cuisine med Ostsmak